Premiär för helt nya Kia Optima Sportswagon

GODKÄND AV SVERIGES YNGSTA TESTPILOTER

  • Cool, bekväm och full av nytänkande.

    Vi har utformat kupén med resenärerna i åtanke. Tonvikten har lagts på enkel, modern formgivning och frikostiga utrymmen att breda ut sig på. Förarplatsen har skapats för att föraren ska ha alla viktiga reglage inom bekvämt räckhåll.

NYA OPTIMA SW

1.7 CRDi DCT-7 KOMFORTREK. CA PRIS FRÅN 322.900 KR

LANSERINGSERBJUDANDE FRÅN 292.900 KR

Innehåller bl.a. 17″ aluminiumfälgar, 2-zons klimat-anläggning (ACC), autobroms, adaptiv farthållare, baklucka med handsfreefunktion, skyltscanning, elektrisk parkeringsbroms, eluppvärmd läderratt, justerbart lastfixeringssystem i bagageutrymmet, nyckelfritt system med startknapp och regnsensor.

Inga onödiga sladdar.

Trådlös telefonladdare

Det är bara att lägga din telefon på den trådlösa laddningsplattan så börjar den att laddas. Glöm laddare, och glöm problemet med urladdad telefon.

Njut av en luftigare resa.

Ventilerade framsäten

Ventilationen i framsätena låter luften cirkulera genom stolen. Allt för att din resa ska bli så behaglig och avslappnad som möjligt från det att du sätter dig till det att du är framme vid resans mål.

Flexibel, rymlig och anpassningsbar.

Den rymmer till och med dina största idéer.

Med 553 liter bagageutrymme, snabbfällning och dessutom möjligheten att fälla baksätet på flera olika sätt, kan du lasta mycket och säkert. Utan att inkräkta på baksätespassagerarnas komfort.

NYA KIA OPTIMA

Nu är den här! Vår första storkombi med funktioner som autobroms, adaptiv farthållare och skyltscanning. Och dessutom lastutrymme och baksäteskomfort som år familjens mest kräsna testpiloter att jubla! Provkör den hos oss idag!
[formlightbox_call class="1" title=""]

Skicka förfråga

[/formlightbox_call][formlightbox_obj id="1" style="padding: 10px"]


[/formlightbox_obj]

Landrins Bil KIA säljare

Lund

Göran Theander

Företagsförsäljare Kia
046-440 40 76
goran.theander@landrinsbil.se
Dela