HELT NYA KIA NIRO

EN ÄKTA CROSSOVER.
EN RIKTIG HYBRID.

Startpris inkl. moms
Från SEK 229 900

KIA NIRO DESIGN

HÅLLBARHET MED SNYGGT & NYTT YTTRE

Varje vinkel fångar ögat. Kia Niro sätter ny standard för hur en hybrid kan se ut och upplevas. Den är elegant i stan, känns helt rätt ute på landet och är helt perfekt där emellan.

Påfallande snygg baktill
LED-ljus kombinerat med distinkta former, skapar tillsammans ett ultramodernt utseende. Sidorutornas konstruktion minimerar turbulens och luftmotstånd, samtidigt som en bakre diffuser hjälper till att optimera luftflödet.

KÖRGLÄDJE

DYNAMISK HYBRIDKÖRNING

Denna bensinmotor genererar en maximal effekt på 105 hk vid 5700 r/min och ett maximalt vridmoment på 150 Nm vid 4000 r/min – den perfekta kombinationen för Niros hybridsystem. Systemet levererar en kombinerad maxeffekt på 141 hk.

Valbart körläge
Det är en härlig känsla att köra en bil som är lite snällare mot miljön, särskilt i körläget Eco. Niros mer dynamiska personlighet kommer fram så snart du väljer Sportläget.

ANSLUTNINGAR

ETT ENKLARE SÄTT ATT RESA

Pekskärmen är kopplad till backkameran som förenklar din backning med hjälp av dynamiska referenslinjer som rör sig beroende på rattutslag. Skärmen styr även ljudsystemet, vilken även är kompatibel med enheter och appar som Android Auto

Kia Connected Services
Det hjälper dig att hålla kontakten med omvärlden och erbjuder mer praktisk information än någonsin. I systemets nav finns en WiFi-enhet som gör det möjligt att ansluta till Internet via smartphone*. *Smartphone med täckning krävs för att aktivera tjänster.

DRIVE WISE

SOM ETT SJÄTTE SINNE

Niro hjälper dig att hålla reda på din position och hur trafiken runt omkring dig rör sig, och kan till och med vidta åtgärder för att skydda dig och dina medtrafikanter. Som ett par extra ögon förser DRIVE WiSE-tekniken dig med viktig information, så att du på ett säkrare sätt kan manövrera bilen och fatta omedelbara beslut.

Adaptiv farthållare
En radarsensor bakom grillen mäter avståndet till framförvarande fordon och håller automatiskt ett säkert avstånd, även om den förinställda hastigheten måste sänkas. När fordonet framför inte är kvar, återgår hastigheten till den förinställda.

KIA NIRO – EN ELEKTRISK UPPLEVELSE.

Helt nya Kia Niro har en elmotor på 43 hk och en 1,6-liters GDi-motor på 105 hk. Tillsammans garanterar de såväl tillförlitlighet som körglädje.

Skicka förfråganBoka provkörning


Landrins Bil KIA säljare

Lund

Göran Theander

Företagsförsäljare Kia 046-440 40 76 goran.theander@landrinsbil.se