Nya Kia Rio

Gjord för spontanitet. Är du?

Launch Edition från 145.900 kr

Fyll livet med pirr i magen

Helt nya Kia Rio är gjord för spontanitet. Den är skönare att köra så sträckan saknar betydelse, rymligare så att du kan packa ner vad du vill, utrustad med Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™ så att du kan cruisa till favoritlåten, har pekskärm med Kia connected services så att du hittar till närmaste café och så är den snyggare, såklart. Så vad väntar du på? Provkör den hos din Kia-handlare.

LANSERINGSERBJUDANDE LAUNCH EDITION

Kia Rio 1.25 Launch Edition kostar endast från 145.900 kr (rek. ca.pris från 159.700 kr). 1.2 liters-motorn är utrustad med manuell växellåda som standard. Önskar du automatisk växellåda så ingår det i 1.4 Launch Edition från 162.900 kr (rek. ca.pris från 176.700 kr).

Inre skönhet

Upplev den nydesignade interiören i helt nya Kia Rio. Njut av en av de rymligaste kupéerna i klassen och fyll det 325 liter stora bagageutrymmet med allt som behövs på ett äventyr! Den fjärde generationen Kia Rio har en instrumentering som sätter föraren i centrum med eluppvärmda framsäten och eluppvärmd läderratt.

Fångar blicken

Den distinkta och nytänkande designen med raka linjer och följsam form är inte gjord för att smälta in i mängden. Lika bra att du vänjer dig.

Perfekt citybil

Starta motorn och låt helt nya Kia Rio överraska dig! Vilket motoralternativ du än väljer kan du inrikta dig på en mjuk, bränslesnål och körglad åktur. Vart du ska? Det bestämmer du själv!

  • Kias uppkopplade tjänster

  • Android Auto™ & Apple CarPlay™

Fingret på pulsen

Det är kul att ligga i framkant! Inte minst när det kommer till teknologi. Därför har vi sett till att helt nya Kia Rio är väl uppdaterad när det kommer till smarta tekniska lösningar. Till exempel det nya infotainment-systemet med pekskärm på 7 tum som låter dig kontrollera stereon, navigationen och alla uppkopplade tjänster den erbjuder.

Påtagligt smart

Det spelar ingen roll hur erfaren man är som förare. En hjälpande hand är aldrig fel. Helt nya Kia Rio är utrustad med passiva och aktiva säkerhetssystem som gör din färd både bekvämare och tryggare.

  • Smart backkamera för enklare parkering

  • Uppvärmda framsäten och eluppvärmd läderratt

Kontakta en säljare eller boka provkörning

Helt nya Kia Rio är gjord för spontanitet. Ta med din mountainbike och kör till närmsta skog.
Eller varför inte kolla in en ny vernissage. Vad väntar du på? Boka en provkörning hos oss idag!

Skicka förfråganBoka provkörning


Nya KIA Rio i Lager

Landrins Bil KIA säljare

Lund

Göran Theander

Företagsförsäljare Kia 046-440 40 76 goran.theander@landrinsbil.se