Nya Mercedes-Benz GLA

Crossover utan kompromisser.
Startpris inkl. moms
Från 271.900 SEK

Nya Mercedes-Benz GLA

Sportigare, exklusivare, mer uppseendeväckande

Från det ena till det andra. Efter en helg på landet, storhandla. Från jobb till yoga. Livet flyttar runt oss hela tiden och med nya GLA blir resan enklare, smartare och smidigare. En äkta crossover som förenar alla dina världar, utan att kompromissa med någon av dem.
Välkommen in för att uppleva nya GLA!

GLA 180 från 271.900 kr

Skicka förfrågaDesign

Nya GLA har ännu mer pondus och ännu mer suvkänsla. Ändringar har gjorts för att nya GLA ska bibehålla sin särställning som klassens sportigaste och mest hänförande crossover.

Till den exklusiva designen i nya GLA hör exempelvis ett offroadinspirerat underredsskydd, powerdomes på motorhuven och lack i kulören designo bergsgrå magno (tillval). Visst låter det coolt? Det är inget mot hur det ser ut. Välj mellan tre designstilar – Style Line (svensk standard), Urban Line och AMG Line. Som tillval finns också ett spännande Night Package. Låt din fantasi få fritt spelrum.

Kupékomfort – känn dig som hemma

Massor av komforttillval för ditt välbefinnande

För alla som då och då söker sig till de fria vidderna – välkommen in i nya GLA. Som en hyllning till äventyrslustan har vi sammanställt två stycken Exklusivpaket (tillval) med lyxiga paneler och fritt val mellan sportstolar eller komfortstolar i svart buffelläderdesign. Kliv in och se vart vägarna bär i nya GLA.

Fyrhjulsdrift 4MATIC

Gränser är till för att sprängas

Fyrhjulsdrift 4MATIC driver inte bara alla fyra hjulen, utan även föraren till avlägsna platser, orörda stränder och mot nya mål. Fyrhjulsdriften kan beställas till flera olika motoralternativ och gör körningen säkrare och mer dynamisk på alla typer av underlag.

Integrering av smartphone

Hela världen i dina händer

Undvik köer tack vare navigation i realtid (tillval). Nya GLA kan som tillval utrustas med en lång rad moderna tjänster och egenutvecklade appar som sammankopplar dig med hela världen. Och med Integration av smartphone kan du dessutom integrera både din iPhone® och din Android i bilen.

Tillgängligheten av en viss utrustning beror på motortyp och karossversion. Dessa uppgifter hittar du i informationen om respektive utrustning.

Kördynamik och komfort på högsta nivå

GLA står för dynamik, kraft och genomtänkt användbarhet i vardagen. Oavsett om du kör på sammetslen asfalt eller dammigt rullgrus behöver du tack vare innovativa chassi- och styralternativ aldrig avstå från komforten. Vilken riktning du än väljer drar GLA åt samma håll.

Skicka förfrågaBoka provkörning


Nya Mercedes-Benz GLA -Klass i Lager

Landrins Bil Mercedes-Benz Säljare

Avesta

Eskilstuna

Ludvig Lund

Försäljare MB / Nissan
016-17 43 03
ludvig.lund@landrinsbil.se

Lund

Västerås – Hässlö

Göran Thörn

Försäljare MB/Taxiförsäljning
021-17 00 48
goran.thorn@landrinsbil.se

Fredrik Damm

Försäljare MB Certified
021-17 00 43
fredrik.damm@landrinsbil.se

Musa Meer

Försäljare MB
021-17 00 42
musa.meer@landrinsbil.se

My Berglund

Försäljare MB Certified/ Försäljningsassistent
021-548 00 66
my.berglund@landrinsbil.se

Skicka förfråga

Välj anläggning: