Mercedes-Benz Sprinter

Hög kvalitet och stabilt andrahandsvärde bidrar naturligtvis till Sprinters totalekonomi, men icke att förglömma är de toppmoderna motorerna.
Månadskostnad inkl. service från: 2.655 kr

 • Imponerande teknik för tidernas främsta Sprinter

  Med den 4-cylindriga CDI-dieselmotorn OM 651 i tre effektsteg och V6-CDI-dieselmotorn OM 642 sätter Sprinter nya standarder när det gäller ekonomisk effektivitet och framtidssäkerhet. Med de nya utsläppsklasserna Euro5b+ Gr.III och Euro VI samt BlueEFFICIENCY-paket plus kan du minska förbrukningen märkbart.

 • Sidvindsassistent

  Sidvindsassistenten finns till Sprinter skåpbil med 3,5 t och 3,88 t totalvikt samt i chassilängderna standard, lång och extralång – med standardtak och högt tak. Finns inte till Sprinter med 5 t totalvikt.

 • Din mobilitet är vår drivkraft

  Mobiliteten får du på köpet: med Mercedes-Benz MobiloVan kan du genom regelbunden service på bilen trygga din mobilitet i upp till 30 år [1]. Om du skulle råka ut för ett missöde ser Mercedes-Benz tack vare ett av Europas tätaste nätverk av serviceverkstäder till att du snabbt är ute på vägen igen. Dessutom ingår en rad andra tjänster som du kan dra nytta av, såsom lånebil och bärgning.

 • Ren fordonsgasdrift

  Sprinter finns också med fordonsgasdrift NGT (Natural Gas Technology). Här används BlueEFFICIENCY-teknik med märkbart reducerade utsläpp av skadliga ämnen.