Nya Mercedes-Benz GLA

Crossover utan kompromisser.

Nya Mercedes-Benz GLA

Sportigare, exklusivare, mer uppseendeväckande

Från det ena till det andra. Efter en helg på landet, storhandla. Från jobb till yoga. Livet flyttar runt oss hela tiden och med nya GLA blir resan enklare, smartare och smidigare. En äkta crossover som förenar alla dina världar, utan att kompromissa med någon av dem.
Välkommen in för att uppleva nya GLA!

GLA 180 d. från 287.900 kr Inkl. SE-Edition

Skicka förfråganDesign

Nya GLA har ännu mer pondus och ännu mer suvkänsla. Ändringar har gjorts för att nya GLA ska bibehålla sin särställning som klassens sportigaste och mest hänförande crossover.

Till den exklusiva designen i nya GLA hör exempelvis ett offroadinspirerat underredsskydd, powerdomes på motorhuven och lack i kulören designo bergsgrå magno (tillval). Visst låter det coolt? Det är inget mot hur det ser ut. Välj mellan tre designstilar – Style Line (svensk standard), Urban Line och AMG Line. Som tillval finns också ett spännande Night Package. Låt din fantasi få fritt spelrum.

Kupékomfort – känn dig som hemma

Massor av komforttillval för ditt välbefinnande

För alla som då och då söker sig till de fria vidderna – välkommen in i nya GLA. Som en hyllning till äventyrslustan har vi sammanställt två stycken Exklusivpaket (tillval) med lyxiga paneler och fritt val mellan sportstolar eller komfortstolar i svart buffelläderdesign. Kliv in och se vart vägarna bär i nya GLA.

Tillgängligheten av en viss utrustning beror på motortyp och karossversion. Dessa uppgifter hittar du i informationen om respektive utrustning.

Kontakta en säljare eller boka provkörning

Visa ditt rätta jag och välj mellan två olika designversioner (tillval) till din GLA, med sportig dynamik med AMG Line eller värdig elegans med Urban Line. Du kan dessutom välja att kombinera designversionerna med klädsel i exklusiv suv-design.

Skicka förfråganBoka provkörning


Landrins Bil Mercedes-Benz Säljare

Avesta

Eskilstuna

Lund

Västerås – Hässlö

Dela