Nissan Privatleasing

Idén är att hyra en ny bil istället för att köpa den. Du bestämmer hyrestid, avtalar körsträckan och betalar en månadshyra.

Önskemålen bestämmer hyran

Med privatleasing kan du hyra och köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats. Du betalar en månadshyra som beror på vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du vill köra. Det som kan påverka din månadskostnad är eventuella ränteförändringar och om du kör fler mil än du avtalat.

När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till din bilhandlare och kan om du vill teckna ett nytt hyresavtal för en ny bil.

Fördelar med privatleasing

  • Du kan köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats.
  • Du behåller ditt sparande och binder inget kapital i bilen.
  • Ditt kreditutrymme i banken påverkas inte.

Nissan All Inclusive
All-inclusive är en enkel, trygg och bekväm paketlösning för din privatleasing. En månadskostnad täcker hyran för bilen, försäkring och servicekostnader och du får allt samlat på en månadsfaktura. Prata med din återförsäljare för mer information!

Kontakta oss för mer information om Nissan Privatleasing

Med privatleasing kan du hyra och köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats. Du betalar en månadshyra som beror på vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du vill köra.

Skicka förfråganLandrins Bil Nissan säljare

Avesta

Eskilstuna

Västerås – Hälla

Dela