NYA NISSAN LEAF

SIMPLY AMAZING
PRIS FRÅN 375 500 kr

NYA NISSAN LEAF ÄR EN 100 % ELDRIVEN BIL

FÄRDAS LÄNGRE MED ENASTÅENDE KOMFORT

Färdas längre med nya Nissan LEAF, som har allt du behöver i en bil. Känn dig tryggare, mer ansluten och njut av en spännande körupplevelse i en elbil som gör det enkla enastående.

Skicka förfråganEN HELT NY UPPLEVELSE

AKTIVERAR ALLA DINA SINNEN

Nya Nissan LEAF är ikonen för Intelligent Mobility. Gör dig redo för en helt ny relation mellan dig och din bil. Tänk dig att köra med enbart en pedal som låter dig känna accelerationskraften när du gasar och bromsar in på ett mjukt sätt. Eller att dela några av köruppgifterna med din bil, så att du kan njuta av en mer avslappnande resa. Med nya funktioner som e-Pedal, ProPilot, ProPilot Park, Intelligent autobroms med fotgängaravkänning, Intelligent filbytesvarnare mm: Nya Nissan LEAF gör att allt blir möjligt.

UPPTÄCK MER RUNT DIN ELBIL

UPPLEV EN NY MEDVETENHETSNIVÅ

Genom att upptäcka rörelser runt om bilen känner nya Nissan LEAF av eventuella faror som du kan utställas inför. Inkluderar funktioner som Cross Traffic Alert (CTA) bak, dödvinkelvarnare, Intelligent Around View Monitor och ProPilot Park

UPPTÄCK MER RUNT DIN ELBIL

Få en bättre överblick

Nya Nissan LEAF förvandlar ditt sätt att se på omgivningen tack vare ett avancerat system som vi kallar Intelligent Around View Monitor ​Systemet använder sig av fyra kameror för att ge dig ett 360-graders helikopterperspektiv av området runt din Nya Nissan LEAF samt en närbildsvy med delad skärm och en Intelligent backspegel, som ger dig bättre sikt när det blir mörkt.

BOKA DIN FÖRE ALLA ANDRA

EXKLUSIV OCH BEGRÄNSAD UPPLAGA

Förbeställ en exklusiv versionen, som släpps i begränsad upplaga, före alla andra! Den kommer i karossfärgerna Spring cloud och metallic Black och med de helt nya Intelligent Mobility-tjänsterna e-Pedal och ProPILOT.

Skicka förfråganBoka provkörning


Nya Nissan LEAF i Lager

Landrins Bil Nissan säljare

Avesta

Eskilstuna

Västerås – Hälla