Nya Mercedes-Benz E-klass All-Terrain

Stor kombi för tuffa tag

Nya Mercedes-Benz E-klass All-Terrain

Innovation som ledstjärna

Känner du för att dra till skogs eller behöver du en pålitlig partner, även när underlaget inte är det bästa? Nya All-Terrain antar utmaningen med den äran. Designen utstrålar kraft med suv-typisk kylargrill, robusta detaljer och stora lättmetallfälgar. Nya All-Terrain intar startgroparna.

E-Klass All-terrain är en kombi med massor av plats och komfort – men som seglar över både snödrivor, potthål och tjällossning. 4MATIC fyrhjulsdrift och 9-växlad automatlåda är standard liksom hög markfrigång med ställbar luftfjädring.

Skicka förfråganDesign

Den suv-inspirerade designen hos nya All-Terrain smälter stilfullt in i storstaden. Dessutom fyller många designdetaljer en praktisk funktion. Det bevisas inte minst av luftfjädringen AIR BODY CONTROL och de större hjulen som får All-Terrain att lysa av det självförtroende som är ett signum för Mercedes-Benz E-Klass.

Designen i sammanfattning:

  • 19-tums lättmetallfälgar i 10-ekerdesign, som tillval 19-tums lättmetallfälgar i multiekerdesign eller 20-tums lättmetallfälgar i 5-dubbelekerdesign
  • Avgassystem med två slutrör integrerade i stötfångaren
  • Takreling, lastkantsskydd, fönsterkantslister och fönsterinfattningar i polerat aluminium
  • Takspoiler i bilens kulör
  • Kylargrill med suv-design, Mercedes-stjärnan i centrum och två lameller i matt iridiumsilver
  • Tröskelbalkens inklädnad i svart med kromlister
  • Skärmbreddare i svart
  • Stötfångare fram/bak med underredsskydd i galvaniserat silverkrom

Teknik

Nya All-Terrain lever upp till sitt namn även i fråga om tekniken. Kombinationen av fyrhjulsdrift 4MATIC, luftfjädring AIR BODY CONTROL, ett specifikt All-Terrain-körprogram och större hjul bäddar för en perfekt symbios mellan E-Klassens typiska komfort och goda terrängegenskaper.

Om tekniken

I kombination med den adaptiva stötdämpningen ger luftfjädringssystemet AIR BODY CONTROL komfort och dynamik på mycket hög nivå. Dämpningen ställs in på varje enskilt hjul, anpassas efter körsituationen och har en All-Terrain-specifik nivåreglering. Markfrigången kan beroende på hastigheten höjas med upp till 20 mm i tre olika nivåer.

Det specifika All-Terrain-körprogrammet anpassar dessutom reglersystemen – exempelvis det elektroniska stabilitetsprogrammet ESP® och antislirregleringen ASR – efter underlaget på dåliga vägar. Särskilt i kombination med fyrhjulsdriften 4MATIC resulterar det i ett extremt bra grepp och en suverän framdrift.

Kontakta en säljare eller boka provkörning

E-Klass All-terrain är en kombi med massor av plats och komfort – men som seglar över både snödrivor, potthål och tjällossning.

Skicka förfråganBoka provkörning


Landrins Bil Mercedes-Benz Säljare

Avesta

Eskilstuna

Lund

Västerås – Hässlö

Dela