Serviceverkstäder

Våra serviceverkstäder är auktoriserade och specialiserade för
Mercedes-Benz, Nissan, Kia, Saab och Subaru.

När du lämnar din bil för service hos en auktoriserad verkstad kan du känna dig säker på
att bilen blir servad på bästa möjliga sätt.

Vi använder oss av den senaste tekniken, välutbildade tekniker och enbart original reservdelar så att bilen bevarar sitt originalskick. Service genomförs utifrån ett serviceprotokoll anpassat efter ditt bilmärke och din modell. Servicerådgivaren går tillsammans med dig igenom vad som ska göras på bilen och om några tilläggsarbeten ska utföras.

Service genomförs utifrån ett serviceprotokoll anpassat efter ditt bilmärke och din modell. Servicerådgivaren går tillsammans med dig igenom vad som ska göras på bilen och om några tilläggsarbeten ska utföras.

En auktoriserad bilverkstad utför inte bara underhållsarbeten och reparationer. Vi tar också hand om garantireparationer, säkerhetsrelaterade återkallningskampanjer och mjukvaruuppdateringar i bilens elektroniska system.

När du lämnar bilen till oss på Landrins Bil kan vi garantera att du har en bil som inte bara är säker och håller hög prestanda, utan också bevarar sitt andrahandsvärde.

Välkommen till oss på Landrins Bil för ett professionellt och komplett omhändertagande av din bil!

Din trygghet. Vår passion.

Genom hög tillgänglighet, kvalité och kompetens garanterar vi alla våra kunder både trygghet och enkelhet i sitt bilägande.

  • Vi garanterar hög tillgänglighet
  • Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten
  • Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité
  • Genom vår passion skapar vi trygghet för kunden
  • Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen