Van ProCenter

Rådgivning och service i toppklass

  • Nya Van ProCenter är din garanti

    För att du ska få den bästa rådgivningen och servicen när det gäller din transportbil.

På Van ProCenter är vi rustade för att hålla din verksamhet rullande.

Nya Van ProCenter är din garanti för att du ska få den bästa rådgivningen och servicen när det gäller din transportbil. Här hittar du alltid rätt transportbil och den främsta expertisen inom allt som rör bilen och din verksamhet – oavsett bransch eller intresseområde.

Van ProCenter – skapat för Mercedes-Benz transportbilskunder

Van ProCenter är ett europeiskt program som har utvecklats särskilt för våra transportbilskunder. Van ProCenter erbjuder anpassade och optimerade tjänster som uppfyller just dina önskemål och behov. Vi ser fram emot att presentera våra nya standarder inom kvalitet, rådgivning och service av transportbilar.

Kontakta oss för mer information

Våra kvalificerade och utbildade Van ProCenter-experter är rustade för att hålla dig och din verksamhet i rullning.

Skicka förfrågan


Professionell hjälp att göra rätt val.

Nu blir det svårare att välja transportbil –men lättare att välja rätt!

Pro Service – ett samarbete du har nytta av

Marknadens bästa transportbilsservice handlar om mycket mer än bara själva serviceåtgärderna

Pro Expertis – rådgivning utan krångel

Möt vår inredningsarkitekt. Och vår ekonomiska rådgivare.

Hos oss finns experterna som ger dig råd utan krångel och som förstår sig på din verksamhet. Därför kan du vara säker på att vi vet vad vi pratar om, oavsett om det handlar om påbyggnader eller invändig utrustning – eller om du behöver träffa en vagnparksspecialist.

Alla Van ProCenter-medarbetare utbildas löpande inom rådgivning för både egenföretagare och privatkunder, så att du kan känna dig trygg med att den lösning vi erbjuder är den bästa för dig – och bara dig.

Pro Mobilitet – din verksamhet får inte stanna upp.

Vi har alltid ett brett utbud av ersättningsbilar tillgängliga,så att du kan hålla verksamheten i rullning även när din egen bil står stilla

Kanske behöver du hyra en transportbil medan din egen bil är inlämnad på verkstaden? Kanske har du behov av en eller flera extrabilar under intensiva arbetstoppar?

Med ett brett utbud av transportbilar och tjänster kan du lita på att vi hittar en snabb lösning, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast: din verksamhet.

Med MobiloVan är du dessutom garanterad upp till 30 års bekymmersfri körning.

Läs mer här.

Kontakta en säljare

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Landrins Bils försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter. Läs mer om vår integritetspolicy!Boka provkörning

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Landrins Bils försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter. Läs mer om vår integritetspolicy!


Anläggningar och säljare

Landrins Bil Sundsvall

Auktoriserad återförsäljare & serviceverkstad för Mercedes-Benz.

Telefon:
060-14 00 00

Mercedes-Benz Säljare